Herní obchod

Zásady zpracování osobních údajů

1.Správce osobních údajů

Jsme společnost SURTEP, s.r.o., se sídlem Švermova 1368, IČO: 25785923, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 70095, a jako správce zpracováváme Vaše osobní údaje.

2.Osobní údaje, které zpracováváme

Zpracováváme osobní údaje, které nám sami poskytnete.

Při zpracování osobních údajů postupujeme v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2018/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v platném znění a zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích v platném znění.

3.Rozsah osobních údajů a účel zpracování

- Plnění smlouvy: Vaše osobní údaje zpracováváme k tomu, abychom řádně vyřídili a doručili Vaši objednávku na Vámi určené místo, k tomu musíme znát Vaše jméno (u firem jméno firmy, IČO a kontaktní osobu), adresu (fakturační, dodací), telefonní kontakt a e-mailový kontakt.
- Péče o zákazníky: V případě, že se na nás obrátíte s nějakým dotazem, musíme k jeho zodpovězení zpracovávat Vaše osobní údaje. V některých případech mohou být osobní údaje předány i třetím subjektům (např. dopravci zboží).
- Marketing: E-mailová obchodní sdělení Vám zasíláme na základě Vašeho souhlasu, a to po dobu 7 let nebo dokud se neodhlásíte. V každém zaslaném e-mailu máte možnost se odhlásit.

4.Cookies

Při procházení webové stránky zaznamenáváme Vaši IP adresu, dobu strávenou na stránce a ze které stránky k nám přicházíte. Využívání cookies považujeme za náš oprávněný zájem, a to z důvodu zlepšování našich služeb. Webové stránky lze procházet i v anonymním režimu, který neumožňuje sbírání cookies.

5.Předávání osobních údajů třetím subjektům

Osobní údaje třetím subjektům předáváme v těchto případech:

- Doručení zboží: Vámi zvolený dopravce od nás obdrží pouze ty údaje, které mu umožní doručení objednaného zboží (tj. jméno a příjmení, doručovací adresu, telefonní číslo, na kterém Vás při doručování může kontaktovat).
- Platební karty: Nedisponujeme údaji o platebních kartách, kterými u nás platíte. Údaji o platebních kartách disponuje pouze zabezpečená platební brána a příslušná bankovní instituce.
- Seznam nesolidních zákazníků: Osobní údaje uvedené v seznamu nesolidních zákazníků budou sdíleny s e-shopy, které vedou seznamy nesolidních zákazníků po dobu 12 měsíců.

6.Zabezpečení a ochrana osobních údajů

K ochraně Vašich osobních údajů užíváme množství různých zabezpečovacích technologií, abychom je uchránili před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Osobní údaje sdělené při objednání zboží budou použita pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou a naší společností.