Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Guadiana, z hroznů starých keřů odrůdy Tempranillo.
Podstupuje dlouhou maceraci, poté zraje 6 měsíců v novém americkém a...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Jumilla, z odrůdy Chardonnay. Zraje 1 měsíc ve francouzských dubových sudech. Má jasnou a čistou zlatavě žlutou barvu, aroma jablek, ananasu,...
Červené víno suché, z vinařské oblasti Jumilla, z odrůd Monastrell, Cabernet Sauvignon a Syrah. Zraje 15 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má tmavě červenou barvu s...
Červené víno suché z oblasti Jumilla, z odrůd Monastrell, Cabernet Sauvignon a Syrah. Zraje 3 měsíce ve francouzkých dubových sudech. Má rubínově červenou barvu, aroma lesního...
Červené víno suché, z vinařské oblasti Jumilla, z odrůd Monastrell a Syrah.
Má rubínově červenou barvu, aroma lesního ovoce a hořké čkolády. V chuti je vyvážené, jemné, s...
Víno z oblasti Yecla. Ovocné aroma lesního ovoce. V chuti plné, taniny. Zraje 10 měsíců ve francouzských a amerických sudech. Jemné a elegantní ke grilovaným masům.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Monastrell a Cabernet Sauvignon. Víno je vyrobeno z nejlepších hroznů z hlav až 60 let starých, z nejstarších vinohradů,...
Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůdy Monastrell. Vyrobeno z hroznů starých, nezavlažovaných vinic. Zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Monastrell a Cabernet Sauvignon. Víno je vyrobeno z nejlepších hroznů z hlav až 60 let starých, z nejstarších vinohradů,...
Červené víno suché z oblasti Yecla v autonomii Murcia. Víno je vyrobeno z hroznů odrůdy Monastrell ze starých keřů s nízkým výnosem.
Zraje 6 měsíců v novém americkém dubovém...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Chardonnay a Macabeo. Macerování probíhá v chladu, fermentace pak 15 dní při kontrolované teplotě 15 °C. Má jiskřivě světle...
Bílé víno Davila M-100 2011 vyrobené ze směsi Loureiro, Caíño Blanco a Albariño.Vyráběné v Rías Baixas D.O., kde byly hrozny ručně vybrány na vinici, sklizeny a znovu vybrány ve...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Godello. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované. Má slámově žlutou barvu s nazelenalým...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albariño.
Po dlouhém macerování hrozny fermentují při velmi nízké teplotě, aby se zachoval aromatický potenciál...